19 Ocak 2009 Pazartesi

Vicky Cristina Barcelona




Bu filmi sevdim .


Mantıklı ve şüpheci kadın da, seksi ve çatlak kadın da, özgür ve baskın kadın da var içinde.


Bu kadar birbirinden farklı kadınların aynı adamın peşinden sallanıp yuvarlanarak koşuyorlar , tam da film kahramanlarından bekleneceği şekilde. Filmle ilgili notlar ;


- Scarlett Johansson 'un selülitleri varmış heyoooo


- Penelope Cruz'a yıllardır ulan yolda yürüse dönüp kimse bakmaz diye çamur atardım, yarebbim çok pişmanım..


- Vicky'i oynayan Rebecca Hall'un hakkı yenmemiş mi şimdi ? Filmin başından sonuna kadar neredeyse esas kız kendisi , afişte kendisinden eser yok. Artı olarak da güzel bir arkadaş, heralde Holivud'un acımasız starları bunu çekememiş, biz varken sana mı düşer afiş demiş. Zaten biraz ezik bir kıza benziyor.


- Başrolde Javier Bardem için şöyle yakışıklı böyle çekici, ölüyorum bitiyorum ,gibi yorumları okuduktan filme gittim.Pek beğenmedim, adam bizim tatil yerlerinde İngiliz kızlara yazan yağız kalimero gençlere benziyor.


- Barcelona , Ovieda , bunlar güzel yerler


- Evlenmek üzere iken kocasını aldatan kız güya, o kocayla mutlu olacak ...hiç gerçekçi değil.




Filmi izledikten sonra salondan çıkan erkeklerin suratlarındaki hayalkırıklığını izlemek ise en eğlencelisiydi. Eee, kolay mı, sen birbirinden hoş hatunların tepişmelerini izlemek için sinemaya para bayıl, üç tane taş gibi hatunun bir kazma için ne dolaplar çevirdiğini görüp şoke ol.
Evet şoke ol çünkü bunu hakediosun!




2 yorum:

  1. filmi dün torrentle indirmiştim, bugunde korsana ceza haberi çıktı yırttık heralde son anda. akşam gidip izliim bari içeri falan atarlar, maazallah..

    YanıtlaSil