10 Ocak 2009 Cumartesi

Para kazanmanın yolları



Çalışarak kafayı yiyen 4 kadınız. S0n iki gündür sabah akşam işyerindeyiz . Bu işyerinde günde 2000 ila 4000 kişiyi ağırlıyoruz. Koskoca bir gösteri salonun her şeyi bize bağlı. Yüzlerce detayla ve binlerce insanın problemiyle uğraşıyoruz. Bir de eklemeden geçmiyim, dünyanın en sevimli yöneticileri bizimkiler...




Dışarıdan çok profesyonel ve işinin ehli görünüyoruz. Oysa acı gerçek bambaşka, bu lanet işyeri umurumuzda değil, 7 / 24 erkeklerimize kafayı takmış durumdayız, çok fenayız .


Bir müdüremiz var, sabah akşam sigarasını püfleyip, diet kola ile kendini yemleyen, o mesela yarım saatte bir sevgilisini terk etmek ile ondan çocuk yapmak arasında fikir değiştiriyor.


Saç modeliyle fahri fransız vatandaşı ilan edilebilecek diğer kızımız, kendini James Dean zanneden küçük bir kedi yavrusunu ehlileştirmeye çalışıyor.


Oda arkadaşım kendisini istemeyen her adama aşık oluyor.


Bense, ben çalışırken tatil yapan bütün dünyaya sinir oluyor, hepsini gözlerinden öpüyorum. Böyle çok çalışmama izin veren kimsenin beni yeterince seviyor olmadığı paranoyasıyla yaşıyorum.



Önemli işler kendi kendine olurmuş gibi hallolurken ,biz sabah akşam bunları konuşuyoruz. İş - miş umurumuzda değil dediğim gibi.

Ve de bunun için bize para veriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder