24 Nisan 2010 Cumartesi

Büyük Topkek Prodüksiyonu


- Küçük çekirgenin ilk 23 Nisan'ını gayet kendi keyfimizi yaparak geçirdik. Dışarıda kahvaltı ettik sonra da sitenin yollarında çimlerde filan gezindik. O da arabasından bize baktı ve mızıldandı. Açıkçası 23 Nisan'ı anladığını hiç zannetmiyorum. Bir ara çocuk parkına götürdük ve daha doğru düzgüün oturamadığı halde salıncakta sallamaya ve kaydıraktan kaydırmaya çalıştık . Biz bayağı eğleniyorduk ki diğer velilerin garipseyen bakışlarıyla titreyip kendimize geldik ve evimize döndük. Tüm bu yaptıklarımızın intikamını bebeğimiz akşam onu yıkarken üzerimize işeyerek aldı. Neşe doluyor insan olduk.

- Saçlarımı evde boyamaya kalkıştım, öyle mantar oldu ki o kadar olur. Bu işin marketten alınan 8 TL lik boyayla olamayacağını ve kuaförlerin bir varoluş amacı olduğunu tahmin edebilmeliydim.

- Kek pasta yapıp duruyorum ve üstteki resim de bugün yaptığım kakaolu fındıklı muffinlerin fotosu. Fotoğrafı çekerken özenle yerleştirdiğim muffinlere ve çiçeğe ve kek kabına dikkatinizi çekerim, bence büyük bir prodüksiyon gerçekleştirmiş oldum. Ben bunları yapıp fotosunu çekerken kocam da karısını gözlerinin önünde bir Derya Baykal'a dönüşmesini dehşetle seyretti.

- Doğumdan beri hala regl olmadım, huylanıyorum, arkayı dörtlemeyelim şimdi durduk yere?

- Tartıyı sakladılar benden artık tartılmayacağım. Obsesyon böyle bir şeymiş bunu da deneyimlemiş oldum.

- Bu aralar sokaktaki her kadın benden güzel.

- Enerjimi çeken insanlar var, enerji yükleyen insanlar var. Enerji çeken insanları üzerime kondurmadan kovalamaya çalışıyorum.

-Onu bunu bırakın da bu Lost iyice saçmaladı yaa.

Sevgiler...

1 yorum: