10 Mayıs 2010 Pazartesi

Düğün of Dınının Dınısı







Ankara'dan döndük. Yol fena değildi, tosuncuk bazı anlarda isyan edip kendini araç koltuğundan aşağı atmak istedi. Kocam yol üzeri her köftecide durup bir şeyler yemek istedi. İlk anneler günümdü, pek fena geçmedi. Bebekle düğüne gitmekte ayrı bir maceraymış onu da yaşamış olduk.



Yol boyunca "Neden , neden bana böyle yapıyorsunuz?" ifadesiyle suratımıza bakan evladım, düğünde tanıdığı tanımadığı herkese gülücükler dağıtıp bir yavşak bebek formatına büründü. Hayır adını da Taylan koymadık ki. Neyse anladım ki bebek görünce öpmekten okşamaktan çekinmeyen bir grup insanda bizim düğüne gelmişti. Bebeğimi sevmeye çalışan insanlardan nasıl kaçıracağımı şaşırdım. evet kılın önde gideniyim.




Genel olarak insanlar beni zayıflamış buldu. Ya ne olacağıdı diye düşündüm. Son iki aydır her gün spora gidiyorum ve akşam yemeği yemiyorum. Zayıfladım tabii. 20 kg verdim. şaşırın hahahaha Zayıfladım hehehe...ve kayış koptu bu noktalarda bir yerlerde net hatırlamıyorum.




Buradan yol boyunca pek pislik yapmayan oğluma, arabayı hızlı kullanıcam diye 270 TL cik ceza yiyen kocama, bebeği gezdirerek benim rahat göbek atmama vesile olan Atila Enişte'ye, bebeğimin kakalı bezlerini memnuniyetle çöpe atan Hakiki Malatya Doğal Gıda Pazarı çalışanlarına, Oturduğumuz yerlerde bebeğin biberonu için sıcak su getiren tüm garsonlara ve bebeğin ve hatta tüm misafirleerin uyumasını sağlayacak şarkı seçimleri için Ankara Gölbaşı Mogan Düğün Salonu Assolisti hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Sağolun varolun efendim.





2 yorum:

  1. ehehehh çok keyifli bir yazı tam akşam keyfi tadında olmuş.

    öncelikle anneler günün kutlu olsun. zayıf/güzel anne:)

    bir teşekkür de benden geliyor:)

    YanıtlaSil
  2. Guzel zaman gecirmissin anladigim kadariyle ama o bebege dokunma hatta ileri gidip opup koklama olaylarina girenlerden ben nefret ediyorum yaa.. Zaman zaman benim minik kuzenlere aynini yaparlardi da ben "cok kalabalik oldu burasi cocuk mikrop kapacak " der alip giderdim anneleri birsey diyemeyecegi icin.. Adim gicik'a da ciksa sonucta bebek o mikrop kapar.. ayy ben manyak bir anne olurum sanirim..hehe

    YanıtlaSil