28 Ocak 2010 Perşembe

Kısa Kısa


- Oğlanı bakıcısıyla bırakıp arkadaşlara oturmaya gitmek uzun zamandır yaptığım en zor işti. İçimde şüpheler, felaket senaryoları vs.. ile kıvranırken ilacımın ne olduğunu biliyordum. Annemi aradım. Oğlanı bırakmaya korkuyorum ya bi şey olursa dedim. Ne yapsın senin çocuğunu kadın dedi. Bir de bırakmıyacaksan niye kadına para veriyorsun dedi. Titredim ve kendime geldim.

- Baileys bu kış günlerinde çok iyi gidiyor.

- Taşınma işi Cumartesi gerçekleşecek, öyle ya da böyle taşınıcaz biticek diye kendimi avutuyorum. 8 senedir oturduğum semtten gerçekten ayrıldığıma üzülüyorum. Neyse Maltepe ve Narcity, umarım size çabuk alışırım.

- BAileys hakkaten güzel içki.

- İyi ki doğdun Ayşe.

- Haftada yarım kilo vererek bu 15 kiloyu 30 haftada yani yedi buçuk ayda vereceğim gerçeği yüzüme bir tokat gibi çarptı.

- Neyse Baileys.

4 yorum:

  1. hiii maşallah yirim onu. rahat ol artık bakıcı meselesinde.

    taşınma işi hayırlı olsun. kiloları kafana takma. verirsin.

    YanıtlaSil
  2. Annesi ve kuzusu çok tatlısınız :))) Yüzüme gülücükler saçıldı aman Allahım...Maşallah tü tü

    YanıtlaSil
  3. stuven, esra,

    çoook teşekkür ederiz, ufaklık ta aguu diyor :)

    YanıtlaSil
  4. korkularını anlıyorum şimdi felaket senaryoları yazmakta istemem ama emin olmak için tek çare kamera arada eve ufak kamera yerleştir hem için rahat eder hemde neolmuş ne bitmiş nasıl davranılıyo çocuğuna öğrenirsin.daha geçen gün bi akrabam yaptı aynı şeyi çocuk bakıcıyı görünce ağlıyomuş oda şüphelenmiş neyse devamını anlatmiim sen ne olursa olsun peşini bırakma anneyiz işte

    YanıtlaSil