14 Ocak 2010 Perşembe

Bebekli Markalar


Hayatıma bir bebek girmeden önce markaların hayatımdaki yeri Nine west'tir, Park bravo'dur, Mango, Zara, Mudo'dur filandır falandır sıralamasıyla giderdi. Şimdi ise alışverişten markadan anladığım bir sürü yeni şey var .Buyrun size bebeklilerin bildiği bebek markaları ;


- Mothercare = Sezondaki kıyafetleri başka mağazadakilerden pahalı olsa da kaliteli, indirim döneminde uygun fiyata da bir şeyler bulabileceğiniz, özellikle yatak takımları çok şık olan marka. Bir de alışveriş merkezlerinde çok var bunun şubesi.


-E- bebek = Bebek süpermarketi diyeyim. Bezden giysiye, anne ihtiyaçlarından çocuk oyuncaklarına ne arasanız var. Elemanları da ilgili, bir de kendi kart sistemleri ile bayağı indirim yapıyorlar. Herşeyi bir anda alıp çıkmak için çok ideal bir yer.


- Lansinoh = Emziren annelerin göğüslerinin çatlamaması için en yaygın kullanılan ve memnun olunan krem.


- Chicco = Oyuncaktan süt pompasına hatta şampuana kadar geniş bir bebek ürün yelpazesi olan marka. Ama herhangi bir ürünün en iyisi budur diye tavsiye edildiğini duymadım. Aaa pardon, göğüs pedlerini kullanıyorum memnunum :)

- Medela = Anladığım kadarıyla göğüs pompasında 1 numara. Valla değilse bile fiyatlarıyla ilk sıraya oturacağı kesin çünkü bayağı pahalı :)

- Nurse Harveys= İşte bir hayat kurtarıcı. Sevimli bebeğinizle eve geldikten sonra başlayan ve takribi 3 ay süren gaz sancılarına karşı işe yarayan tek bitkisel karışım!

-Avent = Pek çok ürün çeşidi bulunsa da en yaygın olarak yenidoğan emzikleri ve biberonlarında başarılı oldukları söylenir.

-Canbebe= Kullanıp atılabilir alt değiştirme örtüleriyle dahice bir buluşa imza atmışlar, mağazalarda aranılası!

- Nuk= Göğüs pedleri ve emzikleriyle tanınan markanın herhangi bir ürününü kullanmadım.

- Civil = Uygun fiyata bebek giyimi satan bir mağaza.

- Similac = Bebek mamaları arasında yenidoğanlara gaz yapmadığı için doktorlar tarafından tavsiye edilen marka.

- Fatoş emzik = Bakkal emziği diye de bilinen bu emzik türü rivayet o ki sadece eski bakkallarda bulunuyor ve emzik almayan bebecikler bile bu emzikle emmeye alışıyorlarmış. Valla ben söyleyenlerin yalancısıyım.

- Arçelik = Biberon sterilizatörü ve ısıtıcısıları uygun fiyatla satılıyor.


Valla daha var bissürüüü marka ama aklıma gelenler bunlar. Bebek olunca bir süre paracıklar bu markaların sahiplerini güldürüyormuş onu öğrendim .

2 yorum:

  1. Aynen..
    öncelik sırası tamamiyle değişmiş durumda..
    kendini unutuyor insan anne olduktan sonra..ben öle oldum valla..
    e bebek çok çalışveriş yaptığım bir mağza netten de sipariş verdiğim oluyor hemen hemen her şeyi bulabiliyorsun ..bir de joker var...

    YanıtlaSil
  2. Aa evet Joker'i nasıl unutmuşum yahu..

    YanıtlaSil