18 Ocak 2010 Pazartesi

30 Yaş


30 oldum ve bir türlü yazamadım doğum günümde. Yanımda iki buçuk aylık bir bebiş olduğu için doğum günümde çılgın planlar yapamadım tabii ki. Unutmuş gibi yapan koca insanı öğlene doğru eve çikolatalı meyve sepetlerinden göndermiş onları yiyerek güne neşeli başladım. Sonra sevdiğim değer verdiğim bir sürü arkadaşım aradı, böyle günlerde arayanlarım olduğu için şükrettim içtenlikle. Sonra efendim bebekcağızım da 3 gündür kabızdı, doğum günümde kaka yaparak bana çok güzel bir hediye vermiş oldu :)

Akşamsa ne zamandır yemediğim çin yemeklerinden ziyafet çektim kendime. Bebekcik de erkenden uyudu sağolsun d.günüm olduğunu bilirmiş gibi. Güzel bir akşamdı kısacası.

Bir kaç gün önce, 15 ocak'ın ( tam da d.günüm oluyor) Oğlak burçları için önemli ve hayırlı değişimlere sebep olacak bir dönüm noktası olacağını okuduğumu söylemiştim . Bunu okuduğum astroloji sitesi www.astrologyzone.com'dan bahsetmiştim hatta.

Sonuç olarak, hayallerimdeki gibi bir eve taşınıyoruz ve çok iyi referansları olan bir yardımcı buldum, işe başlatıyoruz. Her şey başladığı kadar güzel gider mi bilmiyorum ama hayatımda ciddi değişimler olduğu ortada.

Bence şu siteye bir bakın, sanki burç yorumları tuttu gibi gibi

5 yorum:

  1. mutlu yıllar..daha nice nice 30 lar diyelim o zaman....:):):)

    YanıtlaSil
  2. geçmiş doğumgünün kutlu olsun. ev haberine çokk sevindim, her şey başladığı gibi güzel gitsin. Allah nazarlardan korusun. yardımcı için de gözün aydın.

    YanıtlaSil
  3. stuven, teşekkür ederim canım inşallah güzel gider herşey

    YanıtlaSil