30 Ocak 2011 Pazar

İşimiz Eğlence !


Evet, evde işkadını, işte anneyi dengeleyerek kapıldım bahtımın rüzgarına gidiyorum. İşler güzel gidiyor çok şükür. İnsanın kendi işini yapması gibisi yokmuş şekerler, şiddetle tavsiye ediyorum. Aklınızın bir köşesinde yapsam mı, kalkışsam dediğiniz bir projeniz varsa, ve bu satırları okuyorsanız , bu bir ilahi işaret, hadi hoppala, başlayın işe ...

Yılbaşı yoğunluğu, düğün çekimleri, yeni başlayan Whitefest'e gönderdiğim fedakar ortağım ve planlar, planlar arasında, en önemli nokta şu ; ben hep iyi düşünüyorum. Ve bu nedenle biliyorum, iyi niyetle inandığım, olacak dediğim her şey olacak. Hem de çok güzel olacak !!

Aaaaa ben bir sevgi böceğiyim kendimi durduramıyorum olumlu düşünmenin gazının kaçtığı sularda yüzüyorum ama elimden gelen bir şey yok duramıyoruuummmm.

Pozitif enerjim size de bulaşsın .

Resim ofisler için düzenlediğimiz kış partisi tanıtımı, ofisinde sevgili çalışanlarına nefes aldırmak isteyen kalender bir patron tanıdığınız varsa yollayıverin :)

1 yorum:

  1. süpersiniz. pozitif enerjiniz hiiiççç tükenmesin ki kullanıldıkça artan bişey şu pozitif enerji. Maşallah diyorum başka da laf diyemiyorum:))

    YanıtlaSil