24 Haziran 2010 Perşembe

Ortaya Karışık

Yarın yola çıkacağız, takip eden bir süre Çeşme'de keyif çatıyor olacağım. Bebeğin bu tatil olayına tepkimesi nasıl olacak bilmiyorum, ama iyi düşnmeye çalışıyorum. Denize girmeyi seveceğini , bütün gün eğlenip akşam yorgun argın deliksiz uykulara dalacağını umuyorum. Sıcaktan bunalıp çığlık çığlığa ağlayan bir bebek düşünmüyorum tabii, benim oğlum yapmaz öyle şeyler. ...mi acaba ?
Neyse, zaten evladım beni yaklaşık 4 aydır dişlerim çıkacak diyerek kandırıyor. Tabii bit kadar olduğu ve konuşamadığı için dişlerim çıkacak diyemiyor ama, ağzından mütemadiyen sarkan alyası, eline her geçen şeyi dişlerine sürtmesi filan bizi böyle düşündürtüyor. Hala da ne diş var ne kök. Hayır bebeğin her huysuzluğunu dişi çıkacak ondandır diye sineye çekmekten bıktım. Huysuzsan açık açık karakterini belli et güzel yavrum, dişin çıkacakmış gibi yapmana gerek yok.
He, tatilde sığabildiğim eski bikinilerimi giyeceğim, ki çoğuna sığıyorum. Evde herkes makarnaya, tatlıya, pilava abanmışken irademle savaşıyor ve rejimi bozmuyorum. Yalnız geçen baktım da doğumdan sonra zar zor sığdığım şu an şalvar modunda popomdan düşen eşofmanlara, ne inat karıyım yahu! Benimle inatlaşana yazık valla.
sevgiler, saygılar

3 yorum:

  1. İyi tatiller o zaman sana!Bol bol dinlen gel:)

    YanıtlaSil
  2. iyi tatiller bizde gidiyoruz :))
    inşallah düşündüğün gibi olur oğluşun üzmez seni

    YanıtlaSil
  3. Ben de bugün Bodruma'a gidiyorum. Tam bir aylığına. 1 haftadır hazırlanmaktan yorgun düştüm. Umarım bizimkisi de arıza çıkarmaz

    YanıtlaSil