15 Eylül 2009 Salı

Bunu Yapan İnsan Olamaz


Bu aşağıda yazdıklarımı yapanlar uzaylı bence, son kararım.


- Girilmez tabelalı yola ters yönden girip gözlerinizin içine bakarak geri gitmenizi beklerken bir yandan da zevk için farlarını yakıp yakıp söndüren amcalar ,

- İzdivaç programında koca ararken ev ve emekli maaşını şart koşarken bir yandan da sırıtan 50 yaşındaki teyzeler,

- Tüm kibarlığınızla günaydın diyerek odasına girdiğiniz halde "sen , şunu yap, buraya gideceksin.." diye emirler vererek götünü ntavana değdiğini zanneden genç memur ,

- Allahın kaldırımına park ederken bilinmeyen bir gezegenden yolun kenarına ışınlanarak anlamsızca manevra yaptırdığı için para isteyen haydut tipli adam,

- Hamile kadınlara kilo almışsın diyen tek hücreli organizmalar ( ya ne olacağdı yarrr....sakin olmalıyım)

- Bozuk çıkan ürünü geri götürdüğünüzde "teknik servise gönderelim" diyip 1 aydır arayıp sormayan holding devşirmesi teknoloji marketleri

- Bayramda dünyaya inip ota boka burnunu sokan , densiz sorular soran ikinci derece akraba teyzeler,


Hepiniz Uzaylısınız!

6 Eylül 2009 Pazar

Benim Yerime Siz Yapın Bari...


Normal şartlar altında kadınların istediğinde yapabileceği çoğu şeyin değerini bilmediğini farkettim. Elinin altında kullanıma hazır bekleyen çoğu şeyin ne kadar önemli olduğunu, geçici süreyle de olsa mahrum bırakılınca anlayabiliyorsunuz. Şimdi , yapamadığım herşeyi benim için siz yapın bari , ben çocuğu doğurup yetişiyorum işallah.


- Topuklu ayakkabı giymek. Allahım nası bişeymiş bu topuklu ayakkabı giyememe olayı yahu ! Topuksuz ne giydiği yakışıyor insanın, ne yürüyüşü kadına benziyor. Tamam , her allahın günü topuklu ben de giymezdim ama , arada sırada güzel olmak istediğiniz günlerde olay topukludaymış.

- Dar pantalon ve kot. Allahınızdan bulun . sizi giydiğim günleri hatırlamıyorum bile. Sanki dünyaya lastikli belli hamile pantalonuyla geldim anasını satıyım. Şöyle insan dar kesim, kendini ince uzun gösteren bişeyler giyemedikten sonra neye yarar aynaya önden arkadan bakıp kendini beğenmeye çalışmak...Bu bol kesim lastikli belli şeyleri de yakacağım , çok ciddiyim.

- Bira, kalamar, midye, şarap ve sucuk. Evet çoğu kadıncaağızın haberi yok ama hamile kalınca bunların hepsi yasak bebeğim. Azcık bile yiyemiyorsun . Yiyenlere pis pis bakıyorsun. Boğazınızda kalsın demiyorum ama yani ne diyeceğimi de bilemiyorum açıkçası.

- Saç boyatmak. Üç ayda bir saç renginizi değiştirdiğiniz o günler geride kaldı. Merhaba pis pis sırıtan dipler, merhaba genç yaşımda kafama saldıran beyazlar, bi siz eksiktiniz.

- Yüzüstü yatmak. Bu güzel yatış şekli fizyonomik olarak imkansız olmasının yanında , zamanla eğilmek, bacak bacak üzerine atmak ve sırtüstü yatmak ta maziye karışan güzel hatıralara dönüşüyor..


Herşeye rağmen, son 7 haftama girdiğim bu güzel günlerde sabretmek daha kolay, hele ki , bunları uğruna çektiğiniz sıpanın ultrason ekranından size dil çıkardığını görünce :) İsteyen herkese nasip olsun diyorum tekrardan.